Meniu

Deschis

Luni-Joi

Vineri & Sâmbată

Duminică

 

Doresc  rezervare

NE CEREM SCUZE PAGINA RESTAURANTULUI NOSTRU ESTE IN RECONSTRUCTIE, MOTIV PENTRU CARE ANUMITE LINK-URI SI FOTOGRAFII  NU SUNT FUNCTIONALE!

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

 

 

Poftiti in restaurantul nostru pentru o masa romantica in doi, veniti la noi pentru a servi o masa delicioasa  impreuna cu prietenii,  sau faceti o rezervare pentru pregatirea unei petreceri! La Cabana Veverita gasiti preparatele clasice, dar si  diverse specialitati, avand la baza o varietate de ingrediente proaspete.  Restaurantul are pana la 60 locuri si o  sala privata (crama pana la 16 locuri) unde va puteti bucura de un ambient deosebit, realizat prin mobilierul frumos si comod, prin semineul functional si  prin muzica de buna calitate. Masa se poate servi deasemenea pe  terasa sau foisorul cabanei, de ce nu chiar in mijlocul naturii, pe iarba din curte.

NOU: Organizam evenimente private si corporate.  Se pot realiza si comenzi speciale (alte preparate decat cele prezentate in Meniu), conditia fiind ca solicitarea sa fie facuta cu minim 24h-inainte, in functie de cantitatea dorita.   
 
Carduri acceptate: Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard.        
 

 

Va oferim specialitatea Scorbura VEVERITA

   Va dorim pofta buna!
  •         CIORBA DE FASOLE CU COSTITA IN PAINE
  •         Apetisant si gustos!
  •         Gatit  in fiecare zi!
  •         Pregatit  de bucatarul sef!

                                                            Pret: 15 Lei